2016. november 21., hétfő

Alternatív fogyást segítő eszközök.(!,?)

Ha már megtaláltuk a módszerünket, akkor mivel kombináljuk az eredményesség érdekében? Pl. fogyókúra-masszázs?

https://www.facebook.com/sgitsunkegymasnaklefogyni/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

1 megjegyzés:

  1. Alternatív fogyás lehetőségek
    Önmagában az a szó, hogy „alternatív”, már magában rejti a lehetőséget, hogy nem a hagyományos önsanyargató módon lenne lehetőség a túlsúly elvesztésére. Kétségtelen, hogy az alábbi megoldás is sok segítséget jelent, de ésszerűen és tartósa csak életmód változtatással lehet az abszolút egészséges és ideális alakot elnyerni
    Fogyasztó masszázs
    05-14-alternativ-1
    A fogyasztó, zsírégető, alakformáló masszázs során a szervezet a fölösleges zsírrétegtől szabadulhat meg. Érdemlegesen a speciális technikához olyan krém is társul, amely a bőr mélyebb rétegeibe jutva segíti a zsírbontást. A masszírozás jótékonyan hat az energiaközpontok működésére. A túlsúlyos embereknek ugyanis nincs rendben az energiaháztartásuk, és az állandó és vélt energiahiányt evéssel igyekeznek pótolni. A masszázs harmonizálja az energiaáramlást, és hatására felgyorsul az anyagcsere, némileg csökken az étvágy. A kúra mellékhatása csak egy enyhe hasmenés és némi izomláz lehet. A masszázzsal és a krémmel a narancsbőr is jól kezelhető, ezek a jellemző bőrproblémák viszonylag hamar rendbe hozhatók. A krém és a masszázstechnika együttes alkalmazása garantálja azt, hogy a szervezet nem vizet veszít, mint más egyéb fogyasztó technikák alkalmazása során, hanem a zsírszövetek kerülnek lebontásra. Ennek következménye az is, hogy a továbbiakban helyes táplálkozás mellett, az így leadott kilók nem jönnek vissza, az elért súlyt sanyargatásunk nélkül is tudjuk tartani.
    A fogyasztó masszázs lehet kiegészítője egy megfelelő fogyókúrának, de a legpraktikusabb azok számára, akik a mozgást, sportot nehezebben illesztik be hétköznapjaikba. Hozzátehetjük azt is, hogy a fogyasztó masszázs egyértelműen fel is frissíti a testet, így hatékonyabbak lehetünk egyéb tevékenységeink során.

    VálaszTörlés