2016. szeptember 28., szerda

Ha van bármilyen fogyással kapcsolatos tapasztalatod, és lennél kedves megosztani, a megjegyzésben megteheted...

A jövő héten szakembereket szólítunk meg a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban...

6 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a blogra. Én magam is sokat küzdök a kilókkal. Egy-egy kiló hamar felszalad, ha nem figyelek. Nekem az első és legfontosabb szabály, hogy este hat után nem eszem. Ha már néhány kilótól megszabadultam, jöhet a testedzés. Ami nekem a legegyszerűbb és legolcsóbb,azok az interneten fellelhető erobik videók.
    A táplálkozásban még alapszabály, h kerülöm a finomított szénhidrátot és cukorkát!
    Mindenkinek eredményes fogyókúrát és kitartást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok.
    Hat ha valaki akkor en sokat meselhetnek a dietakrol. Kiprobaltam mindent ami csak letezik. Külömbözö csodaszernek nevezett gyogyszerek,porok meg ki tudja meg milyen pirulak. Megrendeltem mindent aminek csak bedöltem. Kifizettem a sok penzt a külömbözl szerekre amiktöl nem hogy fogytam hanem hiztam meg persze a sok postaköltseg. Rauntam es eldöntöttem h lefogyok mindenfele fizetni valo programok nelkül. Igy is lett 3 honap alatt leadtam 15kg-ot. Tojas dieta,spenot dieta,becsi dieta,amerikai narancsos dieta...ebböl 1 nem müködött nalam a többi 3 igen de neg kell jegyeznem eheztem a 3 honap alatt nagyon sokat es ugye ez a 15.5kg nem a zsirbol hanem az izombol ment le...azota is undorodom a tojastol,spenottol es persze a leadott 15.5kg helyett 20 vissza csuszott... :(Meg kell jegyeznem csomagszallito vagyok nem egy iroda ülök mozgok napi 10-12 orat de aki ramnezett el se hitte.Ezutan a sok csalodas utan ugy voltam vele ,hogy ha isten ilyennek teremtett hat üsse kavics elfogadom magam ilyennek amilyen vagyok. De aztan megint jött a gondolat es persze honaprol honaora köverebb voltam a hasam pedig akkora volt mint kb egy kismamanak a 6-7. Honapba...:/ Ekkor elkezdtem keresgelni az interneten külömbözö sikeres fogyas modszerek utan. Persze az a rossz gondolat v mi van ha megint csalodok es feleslegesen penzt dobok ki az ablakon.Na de adtam magamnak egy utolso eselyt es belevagtam egy programba aminek a neve cellreset. Problemam volt a testsulyommal,a vernyomasommal,a folyamatos ekcema problemammal,a millio miteszeremmel 30 eves letemre,az alvas problemammal,es a lustsagommal mert mar semmihez sem volt kedvem. Ekkor belevagtam ebbe a programba. Nem feleslegesen ezt mara mar bizonyitani is tudom. Megszünt az ekcema, eltüntek a miteszerek. 28 nap alatt 8 kiloval voltam kevesebb. Napi 4szeri etkezes mellett nem kellett eheznem,olyan jokat alszok amit a program elött reg nem tudtam,a vernyomasom jobb mint valaha,fel vagyok energival töltödve szivesen mozdulok ki nyöszögtetes nelkül es persze minden egyes dicseretet a valtozasomrol szivesen hallgatok. Akit erdekel ez a program irjon szivesen valaszolok minden kerdesre es szivesen küldök kepet is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a hozzászólásod, sokat segített :-)

      Törlés
  3. Sziasztok!
    Személy szerint nem vagyok érintett a súlycsökkentés terén, sőt... ettől függetlenül van véleményem a témáról. Kezdésnek a legfontosabb.: rendszeres testmozgás, akár konditerem, futás, otthoni edzés. Enélkül sokkal nehezebb megszabadulni a felesleges kilóktól. Az étkezés terén ki kell iktatni a fehér liszt és a finomított cukor fogyasztását, úgymint a látványpékségek csodái. Tudom, hogy a "spéci" kenyerek drágák, de ha valaki próbálkozik az otthoni sütéssel, kedvezőbb áron juthat hozzá az egészségesebb élelmiszerhez. Jótékony és zsírégető hatással rendelkezik a zöld tea, nagy mennyiségben és cukor nélkül fogyasztva. Az étkezések lehetőleg több részletben és kisebb mennyiségre legyenek elosztva. Gyakori az esti nagy mennyiségű "ebéd" elfogyasztása, ami feleslegesen terheli a szervezetet.
    Nagy kihívást jelent az elért súly megtartása, mivel ebben az időszakban a többség lazábbra fogja a gyeplőt és a leadott kilók pillanatok alatt visszakúsznak. Ez is mutatja, hogy a fogyókúra fejben dől el, úgy mint a káros szenvedélyekről való leszokás!

    Üdvözlettel: Szili

    VálaszTörlés